O nama

Pčelarstvo nam je porodična tradicija koja datira sa početka prošlog veka. Baveći se pčelarenjem shvatili smo koliko je važno imati dobar start, kvalitetnu košnicu i ostalu pčelarsku opremu. U početku smo košnice izrađivali za sopstvene potrebe, zatim prijateljima po porudžbini, da bi obim proizvodnje porastao i sve nam se više pčelara javlja po preporuci svojih kolega.

Izradom košnica se bavimo skoro deceniju i po - od 2002. godine. Naši proizvodi stizali su do svih krajeva zemlje, pa i van njenih granica, do pčelara daleke Španije. Poseban nam je kompliment kada pčelari godinu dana unapred rezervišu neophodan broj košnica za narednu sezonu. Košnice izradjujemo od čamovog drveta, ramove od lipe, a podnjače mogu biti i hrastove.


Naš kapacitet je oko 250 košnica mesečno, prednost pri tom uvek dajemo kvalitetu košnica, svesni da nam to garantuje stalne mušterije, što je dugogodišnje iskustvo i potvrdilo. Specifičnost naše proizvodnje je u tome što košnice lepimo TITEBOND lepkom, što im pruža dodatni kvalitet i pouzdanost. Po narudžbini nastavke možemo praviti i od crvene vrbe. Izradjujemo sve tipove standardnih košnica, oko vanstandardnih moguć je dogovor.